De Wende
Logo Logo

Bereikbaarheid De Wende in De Draai

De Wende is een heerlijk rustig buurtje in het oostelijk deel van Heerhugowaard. Hier woon je dicht bij de Oostdijk met daarlangs de ringvaart. De uitvalswegen bereik je snel via de Van Veenweg en de Oosttangent. De basisschool, kinderopvang en sporthal liggen op loopafstand en voor een boodschap fiets je zo naar het winkelcentrum Centrumwaard. 

Ligging woningen

De 32 nieuwbouwwoningen in De Wende zijn verdeeld over kleine rijtjes en verschillende straten. De nieuwbouw vind je straks aan de Duizendbladweg, de Madeliefstraat en de Vogelwikkestraat. Een mooie locatie in nieuwbouwwijk De Draai in Heerhugowaard.

Auto en parkeren

Met de auto ben je via de Oosttangent zo op de provinciale wegen (N507 en N242) richting Alkmaar, Hoorn en Den Helder. Rondom de woningen zijn voldoende parkeerplaatsen. De vrijstaande huizen en tweekappers hebben 1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Openbaar vervoer en fiets

Pak lekker de fiets. Met 5 minuten ben je in winkelcentrum Centrumwaard. In 10 minuten fiets je naar het station van Heerhugowaard. Hiervandaan vertrekken er treinen naar Den Helder, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Haarlem. Daarnaast is er een uitgebreid provinciaal busnetwerk in Heerhugowaard. De bushalte vind je op loopafstand van De Wende.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?