De Wende
Logo Logo

Alle basisvoorzieningen binnen handbereik in De Wende

Nieuwbouwwijk De Draai heeft zijn eigen basisvoorzieningen. Op loopafstand van je huis zijn een basisschool, kinderopvang en sporthal. Gelukkig hoef je voor een boodschap, om te sporten of te ontspannen ook niet ver. Je fietst in 5 minuten naar de winkels in het centrum. 

Winkels

De grootste concentratie van winkels in Heerhugowaard vind je rond de Middenweg. Het stadshart draagt de naam ‘Centrumwaard’. Naast een supermarkt vind je hier ongeveer 75 andere winkels. Parkeren is geen probleem.

Scholen

Heerhugowaard heeft maar liefst 26 basisscholen. De dichtstbijzijnde vind je in je eigen wijk. Ook voor het voorgezet onderwijs hoeven je kinderen de stad niet uit. Voor ieder leerniveau is er voldoende aanbod. 

Sport en recreatie

Of je nou van voetbal houdt, graag tennist of je conditie bijwerkt in de sportschool, in Heerhugwaard kan het. Het aanbod van sportclubs en verenigingen is groot. Ze liggen allemaal op fietsafstand. Net als het grote zwembad Waardergolf. In De Wende is een multifunctionele sporthal. In het recreatiegebied Park van Luna kun je zwemmen, wandelen, fietsen, skeeleren, varen, enzovoort.

Uitgaan

Het stadshart van Heerhugowaard is vele horecagelegenheden rijk. Van tapasbar tot Grieks, Chinees en Italiaans. Voor een leuke avond uit ga je naar het Cool theater of geniet van een film bij JT Bioscopen. Wil je meer of wat anders? Met de auto rijd je in een kwartiertje naar hartje Alkmaar.  

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?