Dorps wonen in een landelijke omgeving

Heerlijk dorps wonen in een landelijke omgeving met alle basisvoorzieningen om de hoek, net iets ten noordwesten van het centrum van Heerhugowaard? Ruimte, groen en rust.   

Aantrekkelijk? Maak dan eens kennis met De Wende, een deelgebied van de nieuwe wijk De Draai in Heerhugowaard. Na eerdere succesvolle (5) fases is op dit moment fase 6 in verkoop. De 47 woningen van deze nieuwe fase en dit nieuwe buurtje bieden een bijzondere architectuur, mede dankzij de variatie aan geveldetails en opvallende lichte gevelstenen. Hoek- en tussenwoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen.  

Geïnteresseerd in een van de woningen? Bekijk dan de woningen en schrijf je snel in. Dat kan nog tot en met donderdag 20 januari 12:00 uur. En vergeet vooral de financiële check niet! Dat kan bij de toewijzing in je voordeel werken. 

Nieuwbouw met fraaie architectuur

Net als de eerdere plannen die zijn ontwikkeld in De Wende, vallen de nieuwbouwwoningen in de nieuwe fase 6 op door de rijke architectuur. De architectuur en uitstraling van fase 6 zijn uniek in dit gebied: strakke belijningen, robuuste details, zowel langs- als dwarskappen en opvallende gevelstenen in verschillende tinten.

Ook de opzet van dit nieuwe buurtje is bijzonder: geen recht-toe-recht-aan indeling, maar een speelse opzet waarbij de meeste woningen aan de slingerende Huiszwaluwstraat liggen.   

Wat heeft dit gebied te bieden? Bekijk de voorzieningen
Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid? Bekijk het woningaanbod