2 onder 1 kap woning uitgelicht

4 december '19

Nu de verkoop van De Wende fase 5 in volle gang is, vertellen wij je graag wat meer over de 2 onder 1 kapwoningen. Je kunt je nog tot 9 december 2019 inschrijven voor een van deze woningen. In dit bericht lees je hier meer over.

image alt

Genoeg ruimte om te genieten

Is het altijd al jouw droom geweest om ruim te wonen? Het kan nu in De Wende fase 5! Deze woningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 155 m2, wat veel ruimte biedt aan het hele gezin. Met kaveloppervlaktes vanaf circa 209 m2 geniet je hier heerlijk van het leven buiten. Kies je er voor om een loungeset in je tuin te plaatsen of ga je toch voor die buitenkeuken? Liefhebbers van vissen of ouders van kinderen die graag in een rubber bootje zitten, komen aan hun trekken met de 3 tweekappers die aan het water liggen. 

Lees meer over dit type
image alt

Financieel een goede keuze

De 2 onder 1 kapwoningen zijn te koop vanaf €395.000 v.o.n. Dat betekent dat kosten zoals de makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluitkosten voor elektra, water en riolering al bij de prijs zijn inbegrepen. Verder is het goed om te weten dat het sanitair is inbegrepen. De meubels zijn van Sphinx en de kranen van Grohe. Daarnaast is het tegelwerk in de badkamer en toiletruimte inclusief. 

De duurzaamheidsmaatregelen zitten ook al inbegrepen bij de prijs. Denk hierbij aan zonnepanelen, luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de 1e en 2e verdieping. Deze maatregelen zorgen ook nog eens voor een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van slecht 0,26! Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Meer weten over de duurzaamheid in De Wende?

Lees verder

Waar liggen de tweekappers?

In De Wende fase 5 zijn maar liefst 18 tweekappers. Maar welke woning past nu het beste bij jou? Hieronder zie je de situatiekaart met de ligging van alle woningen. Heb je een woning gevonden die bij jou past? Klik op de woning en deze licht op. Via de balk vind je meer informatie over dit specifieke bouwnummer. Je kunt je nog inschrijven tot 9 december 2019 tot 17.00 uur. Zorg dat je het niet mist!