Bouwupdate februari De Wende fase 6

24 februari '23

In juli 2022 is er gestart met de bouw van de 47 woningen in fase 6 van de Wende. De bouw gaat voortvarend en aannemer Kuin BV heeft een bouwupdate inclusief foto's gemaakt. Benieuwd naar de voortgang? Lees dan snel verder!

Voortgang

De metselwerkzaamheden zijn bij alle woningen al in volle gang. Een aantal woningen staat in de steigers zodat er veilig gewerkt kan worden op verdiepingshoogte. Met uitzondering van bouwnummer 33 tot en met 45 zijn alle woningen al voorzien van de tweede verdieping. Bouwnummer 1 tot en met 5 zijn zelfs al voorzien van kappen en ook de pannen zijn op het dak gelegd . Wanneer het voegwerk bij deze woningen gereed is kunnen de hemelwaterafvoeren en het isolatieglas worden geplaatst. Bouwnummer 6 tot en met 11 zijn ook voorzien van kappen en op deze woningen worden binnenkort de pannen gelegd. Als alles volgens planning loopt krijgen bouwnummer 18 tot en met 22 over ongeveer 1 à 2 weken ook een kap waarna ook hier de goten worden gemaakt en de pannen op de daken worden gelegd.

Bouwrouting en oplevering

De bouwrouting en tevens de routing van oplevering is aangepast. De routing die wordt gevolgd loopt van bouwnummer 1 naar 5 dit is blok A hierna volgt bouwnummer 6 tot en met 11 en 18 tot en met 22, dit is blok B. Blok C loopt van bouwnummer 12 tot en met 17 en 46 en 47. Hierna volgt blok D, deze loopt van bouwnumer 23 naar 32 en als laatste blok E met bouwnummer 33 tot en met 45.

Op dit moment verwacht de aannemer in het 3e kwartaal van 2023 te gaan starten met de oplevering van de eerste woningen. De opleveringen lopen dan naar verwachting door tot het 4e kwartaal van 2023. Uiteraard is dit een prognose op basis van de huidige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen dan kan er een verschuiving plaatsvinden.

  Meer nieuws
  Vraag? Neem contact met ons op