Binnenkort in verkoop!

30 december '21

We gaan in verkoop, en weten nu ook wanneer! En dat is goed nieuws zo rond de jaarwisseling. Daarnaast staan nu ook alle woningen online. Dat betekent dat nu alle informatie per woning beschikbaar is: omschrijvingen, gevelbeelden, plattegronden en nog veel meer!

Online inschrijving

De verkoop van de woningen van fase 6 start op dinsdag 11 januari om 10:00 en eindigt op donderdag 20 januari om 12:00. De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woningtype(n) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan!

Een nieuwbouwwoning kopen. Hoe werkt dat?

Wil je meer weten over hoe het kopen van een nieuwbouwwoning in De Wende fase 6 nou precies werkt? De inschrijving, de toewijzing en daarna? Lees dan de informatie over het kopen van een woning. Helder, kort en bondig. En kom je er niet uit en heb je toch nog vragen? Dan bel of chat je toch gewoon even met ons. 

Lees verder
image alt

Kijk en vergelijk

Vanaf nu is het dus mogelijk om alle woningen (bouwnummers) te bekijken en te vergelijken. Naast een korte globale omschrijving per woning vind je ook bij elk bouwnummer plattegronden, de kenmerken, de zonligging, de woonoppervlakten, het aantal slaapkamers, de gevelbeelden en natuurlijk de prijzen!

Daarnaast kun je hier binnenkort ook de wijk en alle woningen ook in 3D bekijken via een woningenviewer. Een online 3D-tool die het je makkelijker maakt om je te oriënterend, je favoriete woning(en) beter voor te stellen en een goede keuze te maken. Plattegronden zijn immers maar plattegronden.

Bekijk alle woningen

Favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account hebt aangemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Account aanmaken
  Hoe zit het met de toewijzing van de woningen?
  Bekijk en vergelijk