Zó gaat De Wende fase 6 er uitzien

22 november '21

Tot op heden moesten we het doen met de eerste (voorlopige) artist impressies van de nieuwe fase van De Wende. Mooi, maar het kon natuurlijk nog mooier. Nu zijn de definitieve impressies van de woningen aan de Huiszwaluwstraat klaar. Meer uitgewerkt en dus mooier. We hebben zelfs (weer) een vogelvlucht van het wijkje, voor het overzicht.

Een korte toelichting op de vogelvlucht

Vanuit de lucht heb je een mooi beeld van fase 6. Je kijkt van boven de voetbalvelden van voetbalvereniging SVW '27 naar het zuidoosten over het buurtje. Met rechtsonder een van de bijzondere hoekwoningen en verderop de vrijstaande woningen en de 2 onder 1 kapwoningen. Heel mooi aan het water. In de verte bovenin het beeld zijn nog net de woningen van fase 5 zichtbaar. 

De witte vlakken zijn (helaas) geen toekomstige voetbalveldjes, maar delen waar een andere ontwikkelaar huizen zal ontwikkelen. De woningen die hier gebouwd gaan worden zijn (uiteraard) geheel in lijn met het gemeentelijk (beeld)plan voor dit deel van de wijk. Deze woningen zullen dus een zelfde uitstraling hebben als de woningen in deze artist impressies. 

image alt

Goede vibes!

De nieuwe fase van De Wende bestaat uit in totaal 47 woningen:

  • 10 hoekwoningen
  • 5 vrijstaande woningen
  • 16 tussenwoningen
  • 16 royale 2 onder 1 kapwoningen

En alle woningen liggen aan de Huiszwaluwstraat, die door de nieuwe buurt loopt.

De artist impressies laten goed zien dat de nieuwe, kindvriendelijke buurt bestaat uit een wisselende variatie aan type woningen. Daarnaast heeft elke woning (of blok van woningen) weer een andere gevelkleur, daktype of zelfs kleur dakpannen. Deze variatie van woningen en gevelkleuren geeft een mooie entree als je met auto of fiets naar huis rijdt. Goede vibes!

Binnenkort in verkoop

De bijzondere woningen van fase 6 gaan binnenkort in verkoop. Houd daarom je mail goed in de gaten. Ben je geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan, want voor het inschrijven voor een of meerdere woningen tijdens de verkoop heb je een account nodig. 

Maak een account aan