Start verkoop De Wende fase 7B is bekend!

16 augustus '23

De verkoop van de 21 eengezinswoningen van De Wende fase 7B start op woensdagochtend 30 augustus om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles wat je moet weten (en doen) om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Fase 7B bestaat uit 2 en 3 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Optioneel is het bij een aantal woningen mogelijk om deze levensloopbestendig te laten opleveren met een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes en bouwnummers van deze fase en al hun kenmerken. Op de interactieve kaart kun je ook direct zien waar de woningen in het plan precies liggen.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je zodra de verkoop is gestart jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere woningen voor deze fase tot en met dinsdag 5 september 17:00 uur. Op dat tijdstip sluit de inschrijving. De toewijzing van de woningen wordt op woensdag 6 september bekend gemaakt. Ook deze informatie vind je dan in jouw account. 

Maak direct een account aan

Vergeet je niet de financiële check?

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Wil je een afspraak maken bij de Rabobank voor een financiële check? Klik dan op onderstaande button en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Financiële check

Nieuwe toewijzingsprocedure

Voor de woningen van De Wende fase 7B geldt een gewijzigde toewijzingsprocedure ten opzichte van de voorgaande fasen. Er wordt in eerste instantie gekeken naar het aantal kandidaten met een 1e voorkeur op een bouwnummer. Als er meerdere kandidaten zijn met hetzelfde voorkeur wordt er gekeken naar de aanwezigheid van een financiële check. Is ook dat gelijk dan kijken we naar de aanmeldduur voor de fase van dit project.

Meer lezen over de toewijzing?

Naar toewijzing
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod