De vlag kan uit

8 september '21

De bouw van fase 5 in De Wende, onderdeel van nieuwbouwwijk De Draai, zit er bijna op. Nét voor de zomervakantie werden de allereerste woningen aan de Oosterparkweg-Zuid al opgeleverd. En vanaf komende weken volgt de rest, waaronder de woningen aan de Karekietstraat en de Groenlingstraat. Het resultaat is erg mooi geworden!

image alt

Het grote inrichten kan beginnen

Een kleine 2 jaar geleden startte de verkoop van de 30 woningen in fase 5 met o.a. hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Allen duurzaam gebouwd met een bijzondere architectuur.

In juli vorig jaar startte aannemingsbedrijf Kuin met de bouw van de woningen en een jaar later werd het mooie eindresultaat zichtbaar. De steigers zijn allemaal verdwenen en het buurtje is (op de bestrating na) bijna echt af. De oplevering is in volle gang en Kuin zet de laatste puntjes op de i. De vlaggen kunnen uit!

De huissleutels zijn in bezit en na een lange tijd van dromen kan het grote inrichten eindelijk beginnen. De muren krijgen een kleurtje, vloeren worden gelegd, de keuken kan worden geïnstalleerd en de verhuisdozen staan te wachten.

Weer een nieuwe fase

Gelukkig is het project De Wende nog lang niet klaar, want een nieuwe fase is in voorbereiding. In fase 6 komen in totaal 47 woningen verdeeld over hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De verwachting is dat we nog dit jaar in verkoop gaan.

Ben jij op zoek naar een eigen woning als starter? Of een nieuwe woning met je gezin, met meer ruimte voor jou en je kinderen? In een kindvriendelijke omgeving? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Dan komt de informatie automatisch naar jou toe.

  Meer over Heerhugowaard
  Over de bereikbaarheid van de buurt