De woningen van De Wende 7A staan online

5 mei '23

Wist je dat? De woningen van De Wende 7A staan online. Dat betekent dat er van elke woning afzonderlijk een beschrijving beschikbaar is en dat je de plattegronden kunt bekijken. Op de interactieve kaart kun je bovendien precies zien waar de woningen in het buurtje liggen. Hopelijk zit jouw droomwoning hiertussen.

Bekijk de woningen
image alt

En verder: het vervolg

Nu de 23 woningen van De Wende 7A online staan, zullen we je hierna in de aanloop naar de verkoop van de woningen natuurlijk verder op de hoogte houden.

Allereerst kun je van ons binnenkort de definitieve artist impressies verwachten. De tijdelijke zwart-wit impressies zijn natuurlijk hartstikke mooi, maar artist impressies in kleur geven natuurlijk een veel beter beeld van hoe de woningen en de buurt eruit gaan zien. Of zal het mogelijk zijn om de toekomstige buurt van boven én via een 360-graden beeld te bekijken. 

Daarnaast laten we je weten wanneer elke woning een prijs heeft én wanneer de verkoop van de woningen precies start en je jezelf kunt inschrijven. Hoe dat precies in z'n werk gaat (de verkoopprocedure en de toewijzing) laten we je ook tijdig weten. Wordt vervolgd dus! 

Als je nog geen Mijn Eigen-Huis-account hebt, maak dit dan snel even aan. Gratis en geheel vrijblijvend. Zo'n account is wel zo handig, want je kunt je droomwoning(en) hierin opslaan. 

Bekijk de woningen
  Een woning kopen: hoe doe je dat?
  Maak een eigen (Mijn Eigen Huis)-account aan