De woningen van Waterlant fase 3 zijn toegewezen

Loting door de notaris

15 juni '23

De verkoop van de woningen van de Wende 7A fase 3 sloot onlangs. Vandaag zijn de woningen na loting door Actus Notarissen in Heerhugowaard toegewezen. Elk inschrijver heeft in zijn of haar Mijn Eigen Huis-account en via e-mail bericht gekregen of een bouwnummer wel of niet is toegewezen. 

Gefeliciteerd! Of helaas, erg jammer!

Voor de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen: van harte gefeliciteerd! Voor hen die geen woning toegewezen hebben gekregen: helaas, voor nu heel erg jammer! Wellicht komen er de komende periode een of meerdere woningen vrij en lukt het alsnog.

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account. Maak een keuze of je een afspraak wilt bij de makelaar of geef aan dat je direct het online koopproces wilt starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Mocht een bouwnummer helemaal vrij zijn dan zie je dat bij het woningaanbod van de betreffende fase. Je kunt dan direct een optie aanvragen; hiervoor geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Zo'n toewijzing: hoe werkt dat nou? Meer over de toewijzing
Welke woningen zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid