Bekijk nu alle woningen van De Wende fase 7B

11 augustus '23

Binnenkort gaan de 21 woningen van fase 7B in verkoop. In de aanloop naar deze verkoop proberen we jou en jullie zo goed mogelijk te informeren over de plek van de woningen, het project De Wende, de diverse woningen die we aanbieden én het hele verkoopproces van de woningen. Belangrijke informatie, want je koopt niet elke dag een nieuwbouwwoning. 

image alt

Hoe ziet jouw toekomstige woning er uit?

Vanaf nu kun je dus alle woningen online bekijken. We geven per woning oa. aan wat er zo bijzonder is aan de woning, waar de woning precies ligt en hoe de tuin is georiënteerd. Oh ja, en natuurlijk hoeveel de woning precies kost.

Daarnaast tonen we van alle woningen de voorgevel zodat je kunt zien hoe jouw toekomstige woning er nu precies van voren uit komt te zien. De plattegronden laten je zien hoe de woning van binnen is ingedeeld. Kortom, allemaal relevante informatie voor als je op zoek bent naar een nieuwe woning op een nieuwe plek. Kijk én vergelijk!

In een volgend bericht zullen we je meer informeren over de zogenaamde meerwerk-opties van de woningen. Want er zijn veel mogelijkheden om de woning van jouw voorkeur precies aan te passen aan jouw wensen. Bekijk de woningen
image alt

Mijn Eigen Huis-account

Naast de woningen van het project is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe de verkoop van de nieuwbouwwoningen verloopt. Je koopt immers niet elke dag een woning. Om je hierover te informeren vind je op deze site en via de linkjes onderin dit bericht allerlei relevante informatie over de verkoop, zoals de toewijzing van de woningen na de sluiting van de verkoop en nog veel meer. 

Een van de belangrijkste zaken bij het kopen van een nieuwbouwwoning is jouw Mijn Eigen Huis-account. Via dit account kun je jezelf tijdens de verkoop inschrijven voor maximaal 5 woningen. In dit account kun je ook jouw voorkeuren in aanloop naar de verkoop bijhouden en vind je te zijner tijd alle belangrijke verkoopdocumenten. 

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak deze dan snel aan (geheel vrijblijvend). Zo ben je goed voorbereid op de verkoop!   

 

Mijn Eigen Huis
  Het Mijn Eigen Huis-account
  Over het kopen van een nieuwbouwwoning