De loting voor fase 5 is verricht

12 december '19

De reguliere inschrijving voor de 30 woningen in De Wende fase 5 is op 9 december jl. gesloten. De loting is verricht door Actus Notarissen en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een bouwnummer toegewezen hebben gekregen. Er zijn nog enkele bouwnummers vrij! Hoe ziet het verdere proces er nu uit?

De toewijzing

Op veel bouwnummers zijn er meerdere inschrijvingen binnen gekomen en daarom is er geloot bij de notaris. Op de pagina Woning kopen is nog eens in te zien hoe het inschrijf- en verkoopproces verloopt. Alle kandidaten zijn per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn Eigen Huis account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle gelukkigen die zijn ingeloot dienen hun optie bevestigen in hun account. 

Woning kopen

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account. Maak een keuze of je een afspraak wilt bij de makelaar of geef aan dat je direct het online koopproces wilt starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Er zijn nog enkele bouwnummers niet gekozen, waarvoor je nog in aanmerking kunt komen. Heb je interesse in een van deze woningen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er geldt een "wie het eerst komt, wie het eerst maalt"-principe.

Welke bouwnummers zijn nog vrij?

De actuele beschikbaarheid is te zien op de woningenpagina. Wist je dat in de woonconfigurator een filter zit, waarmee je direct ziet welke woningen beschikbaar zijn? Je ziet het plan in 3D en weet dus ook direct waar de woningen liggen. 

Naar de woonconfigurator
Meteen de mogelijkheden bespreken? Neem contact op
Welke woningen zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid