De woningtypen van De Wende 7A

17 april '23

De nieuwe fase van De Wende (7A) biedt uiteenlopende woningtypen. Van tussen- en hoekwoningen tot tweekappers en vrijstaande woningen. En er zijn óók 2 bijzondere vrijstaande woningen, de zogenaamde Specials. Hieronder geven we een korte toelichting per type. 

image alt

De Hoek- en Tussenwoningen

In deze fase van De Wende komen vier rijwoningen beschikbaar in een blok van 4. Het bijzondere aan deze woningen is dat deze (via meerwerk) 'omgetoverd' kunnen worden tot zogenaamde 'levensloopbestendige' woningen.

Dit betekent dat je de woning zo kunt aanpassen dat je op de de begane grond kunt slapen én kunt baden. Alles lekker op één verdieping en geen gedoe met traplopen of een traplift. Vanuit je slaapkamer loop je dus zo je tuin in. 

De bovenverdiepingen bieden dan bovendien extra ruimte voor bijvoorbeeld logerende kinderen en/of kleinkinderen. En als je dit wilt, met een eigen badkamer. Een echt familiehuis!  

Bekijk de woningen
image alt

2 Onder 1 kapwoningen

De Wende 7A biedt in totaal 14 Tweekapppers in 2 verschillende typen: 6 standaard Tweekappers en 8 extra grote Tweekappers.

Net als de rijwoningen zijn de 6 standaard tweekappers via meerwerk aan te passen naar een levensloopbestendige woning. Met op de begane grond een woonkamer, keuken, slaapkamer én badkamer. In een dergelijke aangepaste Tweekapper hoef je dus niet meer trap te lopen. En loop je vanuit je slaapkamer op de begane grond dus zo je tuin in.  

De schets hierboven of hiernaast is van de 2 Onder 1 Kapwoning L.

Bekijk de woningen
image alt

Vrijstaande woningen

De Wende 7A biedt 5 verschillende vrijstaande woningen. In deze vrijstaande woningen woon je in een zee van ruimte, in de woonkamer en in de mooie woonkeuken met uitzicht op de enorme tuin. En dat geldt ook voor de slaapverdieping, met 3 ruime slaapkamers en een badkamer. En op de zolder is voldoende ruimte voor een extra slaapkamer en/of een thuiswerkplek. Chillen kan hier natuurlijk ook.

Van de 5 vrijstaande woningen zijn er 2 speciale versies: de Vrijstaande woningen Special. Deze heerlijke woningen kun je via meerwerk laten transformeren tot dé ideale levensloopbestendige woning. En dat betekent: beneden wonen, eten, baden en slapen, en boven voldoende ruimte voor bijvoorbeeld logerende kinderen of kleinkinderen. 

Bekijk de woningen
  De woningen van De Wende 7A
  De Wende 7A: een natuurvriendelijk buurtje