Dubbelgoed nieuws!

24 oktober '23

We hebben dubbelgoed nieuws: de bouw van de woningen van fase 7A van de Wende gaat in november definitief van start. Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. En er zijn nog woningen vrij in deze fase. Dat biedt kansen!

Projectnotaris en kopersbegeleider

De verwachting is dat aannemer Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin bv in november 2023 start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan het bestellen van bijv. funderingselementen en vloerplaten.

Inmiddels zijn alle kopers persoonlijke geïnformeerd over dit heugelijke feit. Zij kunnen nu de akte van levering en de eventuele hypotheekakte ondertekenen bij de projectnotaris. Daarnaast neemt de kopersbegeleider van de aannemer contact met hen op over eventuele wensen ten aanzien van het meerwerk te bespreken. De kopersbegeleider zal de kopers ook op de hoogte houden tijdens de bouwperiode en de uiteindelijke oplevering.  

image alt

Nog woningen vrij!

Ben je nou geen koper en denk je: ik wil ook graag wonen in De Wende. Ook dan hebben we goed nieuws. Er zijn namelijk nog woningen vrij in dit leuke buurtje aan een nieuw groot park én de landelijke rand van Heerhugowaard.

Mocht je besluiten om een van de nog beschikbare woningen te kopen, dan heeft dat natuurlijk grote voordelen. Allereerst weet je dat de bouw definitief doorgaat. En je hoeft minder lang te wachten op de oplevering. En dat scheelt toch weer.


Bekijk de (nog) beschikbare woningen
Geïnteresseerd? De woningen van De Wende
Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op