Eigentijdser jasje, zelfde aanbod

8 oktober '21

Sinds kort is onze projectwebsite in een nieuw en eigentijdser jasje gestoken. Net iets andere kleuren, frisser en voor jou als klant sneller en (nog) gebruiksvriendelijker. Het aanbod van de woningen in De Wende blijft gewoon hetzelfde. Nieuw jasje, zelfde aanbod.

image alt

Sneller én gebruiksvriendelijker. 

Om ervoor te zorgen dat we de informatie over de nieuwe wijken, buurten en woningen steeds helder en gebruiksvriendelijk (blijven) presenteren, vernieuwen we regelmatig onze websites of online 'winkels'. Dat doen we door gebruik te maken van nieuwe en betere technieken én de inzichten verkregen via gebruikersonderzoeken onder onze website-bezoekers. De wijzigingen aan de websites zijn zowel aan de achterkant (techniek) als aan de voorkant, dat wat je als bezoeker ziet.

Ook dit keer is er een aantal kleine verbeteringen en wijzigingen doorgevoerd. Het meest in het oog springend zijn de frisse kleuren, de grotere letters en ook een ander lettertype. Maar ook een net iets betere presentatie van de artist impressies van de woningen en de uitlijning van de beelden. Geen grootse veranderingen dus, maar wel even het melden waard, vinden wij.

De online 'winkel' blijft gewoon hetzelfde, zo ook het aanbod, maar ziet er net iets anders uit. Weer wat sneller, gebruiksvriendelijker en relaxter. 

  Meer nieuws
  De planning van De Wende