Een nieuwe fase van De Wende is onderweg!

26 juli '23

We hebben goed nieuws, want na de succesvolle verkoop van De Wende 7A gaan we deze zomer óók in verkoop met de volgende fase (7B). 21 Woningen aan de zuidzijde van de vorige fase. Een korte vooraankondiging.

image alt

Nu ook woningen aan het water

Het aanbod van de woningen is vrijwel hetzelfde als de eerdere fase 7A en bestaat uit 21 woningen, waarvan oa. vrijstaande woningen, hoek- en tussenwoningen en tweekappers. De locatie van fase 7B grenst aan fase 7A en ligt ten zuiden hiervan. 

De 21 woningen hebben we inmiddels al wel op de (interactieve) kaart ingetekend. Weliswaar nog niet interactief, maar je kunt nu alvast precies zien waar de woningen in dit deel van het plan precies liggen. Zodra de fase is aangekondigd, zullen ook de diverse woningtypen aanklikbaar zijn, zodat je per type een omschrijving en de specificaties kunt bekijken.

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de voorbereiding van de nieuwe fase. Zodra deze voorbereidende werkzaamheden gereed zijn kondigen wij deze aan via deze projectsite. Na de aankondiging van de nieuwe fase (via mail) kan iedereen zich hiervoor inschrijven.

Als je al bent ingeschreven voor het gebied De Wende, krijg je hierover automatisch per mail bericht. Nog niet ingeschreven? Schrijf je dan hieronder in, dan houden we je automatisch op de hoogte.   Bekijk alvast de kaart van De Wende 7B
  Over de locatie
  De kaart van De Wende 7A en 7B