Een update over de verkoop van De Wende fase 6

Goed nieuws vanuit Heerhugowaard, want daar zijn inmiddels al 34 woningen van De Wende fase 6 verkocht. De verkoop verloopt dus zeer voorspoedig. In totaal bestaat de Wende fase 6 uit 47 woningen. En dit betekent op dit moment een verkooppercentage van 72%. 

Opschortende voorwaarden

17 februari '22

Zodra 70% van de woningen in een project is verkocht, de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) onherroepelijk is, de grond bouwrijp is gemaakt en Woningborg het plan geaccepteerd heeft, krijgt de aannemer opdracht om het project te bouwen. Het project wordt dan (in vaktermen) 'gegund'. Met het passeren van de 70%-grens in ieder geval alvast 1 belangrijke opschortende voorwaarden vervuld. Zodra de andere opschortende voorwaarden zijn vervuld, laten wij je dit uiteraard direct weten. Wordt vervolgd!

image alt

Fase 6 en daarna?

Voor alle geïnteresseerden in een woning van fase 6 die helaas niet een woning toegewezen hebben gekregen, hebben wij ook goed nieuws. Want fase 6 was niet de laatste fase van de Wende. Een volgende 7e fase is inmiddels in voorbereiding. Hierover is helaas nog niets concreets te melden. In een later bericht hopelijk meer. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom de Wende en ontvang je nog niet de nieuwsbrief? Schrijf je dan hieronder snel in, dan komt alle relevante en actuele informatie automatisch naar je toe.

 

  Meer nieuws
  Vragen? Neem dan contact met ons op