Happy family

23 augustus '18

De eerste koop- en aannemingsovereenkomsten in fase 4 van De Wende zijn inmiddels getekend. Zo was de familie Stam (zie foto) op 17 augustus jl. bij VLIEG makelaars in Heerhugowaard om hun contract te tekenen van hun nieuwe woning.

De familie was al langere tijd op zoek naar een nieuwe woning, maar zonder succes. Totdat de vader van meneer Stam De Wende fase 4 tipte. De woningen en het plan in combinatie met de prijs trok hen over de streep. Zij zijn een van de eerste kopers van de 35 nieuwbouwwoningen in de deze fase en zij verhuizen straks van Ursem naar Heerhugowaard.

Inmiddels zijn er zo'n 10 kersverse kopers en ook de komende periode staan er nog een aantal verkoop- en tekenafspraken gepland. Kandidaten die hebben aangegeven het aankooptraject digitaal te willen doorlopen, krijgen hun contract in de Mijn Omgeving en kunnen hun digitale handtekening zetten.

Het verkoopteam De Wende feliciteert alle kopers!

Foto kopers De Wende fase 4

Reservekandidaten

Kandidaten die in eerste instantie geen woning hebben toegewezen gekregen, zijn op de reservelijst geplaatst. Mocht er een kandidaat afvallen, dan wordt de eerst volgende kandidaat benaderd vanuit deze lijst. Er zijn daarnaast nog enkele woningen vrij en direct beschikbaar. De actuele beschikbaarheid is via onderstaande button te bekijken.

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen
Wat is de actuele beschikbaarheid? Bekijk de woningen