Stand van zaken fase 5

29 januari '20

Het is tijd voor een update voor De Wende fase 5. Inmiddels is ongeveer de helft verkocht, terwijl er ook nog kandidaten een optie hebben op een woning. De tussenwoningen zijn helemaal uitverkocht en de laatste hoekwoning nu nog onder optie is. Daarnaast zijn er ook nog woningen beschikbaar. Daarvoor geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". In dit bericht lees je meer over de beschikbare woningen.

image alt

Duurzame 2 onder 1 kapwoningen

De 2 onder 1 kapwoningen zijn klaar voor de toekomst. De woningen zijn uiteraard gasloos, maar er is nog meer. De woningen worden standaard voorzien van een luchtwarmtepomp, een aantal zonnepanelen (het merendeel van de beschikbare woningen heeft een tuin op het zuiden!) en een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van slechts 0,26. Dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen!

Wil je meer weten over de woningen? Bekijk de uitgebreide omschrijving en de kenmerken per bouwnummer op de woningenpagina. Daar zie je ook direct welke woningen er nog beschikbaar zijn. Daar vind je ook onder het kopje downloads verkoop- en optietekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst voor al het meerwerk.

Woningen

De woning naar smaak aanpassen

Heb jij nog aanvullende wensen voor een bepaalde woning of kan je je nog niet helemaal een goed beeld schetsen van de inhoud? We hebben een 3D woonconfigurator gemaakt waarop de woningen virtueel in beeld zijn gebracht. Hier bekijk je de woningen van alle kanten, inclusief de binnenkant. Daarnaast is het mogelijk om een aantal meerwerkopties aan te klikken en daarmee in beeld te krijgen. Kijk op je gemak hoe jouw woning er straks uit kan komen te zien!

Woonconfigurator

Maak je interesse kenbaar

Op de woningenpagina vind je de actuele beschikbaarheid. Zie je een woning die beschikbaar is? Neem dan snel contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen bij de makelaar. Dit is kosteloos en je zit nergens aan vast. Er geldt voor de vrije woningen "wie het eerst komt, wie het eerst maalt".

Wat is de actuele beschikbaarheid? Ga naar de woningen
Wil jij een optie op een woning? Neem contact op