Even voorstellen: de makelaar

19 november '19

Ben jij straks de gelukkige die een optie toegewezen krijgt? Dan kan je er voor kiezen om op gesprek te gaan bij de makelaar. Het makelaarskantoor dat is aangesloten bij De Wende fase 5 is LUCA Makelaardij. Graag stellen wij de makelaar in dit bericht aan je voor.

LUCA Makelaardij

Het team van LUCA Makelaardij staat als Nieuwbouwspecialist voor je klaar om te adviseren. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander welke aspecten van belang zijn voor je tot een aankoopbeslissing kunt overgaan. Het aankopen van een nieuwbouwwoning verschilt met het aankopen van een bestaande woning. De contractstukken dien je goed tot je te nemen en je moet je nieuwe “thuis” visueel goed kunnen inbeelden! Bouwkunde, publiekrecht, privaatrecht, economie, fiscaal en visueel inbeeldingsvermogen komen allemaal samen voordat een aankoopbeslissing gemaakt kan worden.

Op de foto zie je makelaar Diana Noppen. Samen met het enthousiaste team van LUCA Makelaardij is zij je graag van dienst bij het vinden van je nieuwe “thuis”.

Luca Makelaardij
Welke woningen heeft fase 5? Bekijk het aanbod
Vragen voor de makelaar? Neem contact op