Message in the bottom

24 mei '19

De bouw van De Wende fase 4 in Heerhugowaard is gestart en dat werd feestelijk gevierd. Bijna alle kopers waren aanwezig en zij kregen de gelegenheid om een fles te begraven onder de fundering van hun nieuwe huis. In dit bericht krijg je een indruk van deze geslaagde middag.

Message in the bottom

Van de 35 bouwnummers waren bijna alle kopers aanwezig om op een feestelijke manier de start van de bouw van hun nieuwbouwwoning te vieren. Alle kopers kregen de gelegenheid om iets persoonlijks achter te laten door middel van flessenpost. Onder elke woning werd een fles begraven met daarin een boodschap van de toekomstige bewoners. Iedereen was creatief bezig geweest met tekeningen, foto's, geschreven teksten en meer. Onderstaand enkele foto's die deze middag hebben 'vereeuwigd'.

Kennis maken met de buren

Zowel de wethouder van Heerhugowaard als de projectdirecteur van BPD Ontwikkeling spraken de aanwezigen toe en wensten hen een voorspoedige bouw. Er werd geproost op dit heugelijke moment, waarna de kopers op zoek gingen naar hun toekomstige buren. 

BPD Ontwikkeling feliciteert alle kopers met hun nieuwe woning!

Meer weten over Heerhugowaard? Bekijk de ligging
Wanneer komt de nieuwe fase? Bekijk de planning