Feestelijke viering start bouw van De Wende 7A & 7B

6 juni '24

De toekomstige bewoners van De Wende 7A en B hebben, samen met BPD Gebiedsontwikkeling en de aannemer Kuin BV., feestelijk de bouw van de 44 woningen gevierd.

Champagne in een wolk van confetti

De bouwwerkzaamheden van 7A zijn al gestart in november 2023. De bouw voor 7B is in maart 2024 van start gegaan. Maar een mooie (bouw)traditie wil dat de bouw samen met de toekomstige bewoners van de nieuwe feestelijk wordt gevierd. En dus waren op een stralende donderdagmiddag 16 mei zo'n 75 bewoners van de nieuwe buurt uitgenodigd.

Kennismaken


Voor de verzamelde nieuwe bewoners was dit natuurlijk ook een uitgelezen kans om alvast kennis te maken met hun toekomstige buren en buurtgenoten en om alvast telefoonnummers uit te wisselen.   

Naast de nieuwe bewoners waren uiteraard ook de samenwerkende partijen aanwezig die dit project mogelijk hebben gemaakt, waaronder de ontwikkelaar BPD Gebiedsontwikkeling, de aannemer Kuin BB en de gemeente Dijk & Waard.

Gemeente Dijk & Waard


Namens BPD Gebiedsontwikkeling en de gemeente Dijk & waard spraken ontwikkelmanager Bas Kalter en wethouder Ester Leibbrand, wethouder Wonen & mobiliteit van de gemeente Dijk & Waard de nieuwe bewoners kort toe en hieven zij samen met de bewoners in een wolk van confetti het champagneglas op een voorspoedige bouw.


Hieronder een korte foto-impressie van de feestelijkheden. 

Nieuwe woning? Hulp bij het inrichten van je nieuwe woning
Heb je een vraag? Neem contact met ons op