Regel tijdig een financiële check

18 mei '23

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel in het aankoopproces. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in de Wende fase 7A? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Dat kán in je voordeel werken.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen en appartementen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Wil je nu alvast weten wat je kunt lenen? Vraag dan een gratis financiële check aan. Dat kan onder meer bij de Rabobank, een partner van BPD.

Financiële check aanvragen

Interesse in een woning van de Wende fase 7A? Maak vandaag dan nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in De Wende 7A. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam. 

Aanvraag financiële check
Meer informatie? Lees verder over de financiële check
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod