Flinke voortgang op de bouwplaats

9 maart '21

De afgelopen 3 maanden is er door de aannemer een linke voortgang geboekt op de bouwplaats. Hoe staat het nu met De Wende fase 5?

image alt

Onder alle weersomstandigheden

Van regen tot sneeuw en ijs, van mist tot een heerlijke zonnige dag. De afgelopen wintermaanden heeft de aannemer met een enorme diversiteit aan weersomstandigheden te maken gehad. Dit heeft gelukkig geen grote gevolgen gehad voor de voortgang van de werkzaamheden.

Zo zijn medio januari de dakpannen gelegd en in februari de trappen in de woningen geplaatst. Deze maand staat het smeren van de dekvloeren op het programma.

Opleverprognose ongewijzigd

Naar verwachting start aannemer Kuin in het 3e kwartaal 2021 met de oplevering. Uiteraard worden niet alle 30 woningen van fase 5 tegelijkertijd opgeleverd, maar op volgorde van bouwnummer. De kopers van de 2 onder 1 kapwoning met bouwnummer 001 ontvangen dus als eerst de sleutel van hun nieuwe huis en vervolgens loopt het door tot ook de 2 onder 1 kapwoning met bouwnummer 030 daadwerkelijk is opgeleverd. In ieder geval wel fantastisch nieuws dat ondanks de uitzonderlijke winterse omstandigheden van een paar weken terug, de opleverprognose ongewijzigd is gebleven.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Komt er nog nieuw aanbod? Bekijk de planning