Het kan nog! Wonen in De Wende

25 oktober '23

Het kan nog steeds, wonen in De Wende! Er zijn nog woningen beschikbaar in dit 'dorp van de toekomst', aan een groot park en de landelijke rand van Heerhugowaard. We hebben er een aantal uitgelicht. 

Speeltuin tegenover de woning

Een van de woningen van fase 7A die nog beschikbaar is, is bouwnummer 20. Deze oranjebruine hoekwoning in De Wende fase 7A is ideaal wanneer je verlangt naar een gemoedelijke dorpse sfeer, groen en ruimte. Voor jou, maar ook voor de (klein-)kids. Hier spelen ze naar hartenlust buiten, in de speeltuin tegenover de woning.

Bouwnummer 020 is een lekker licht huis en beschikt over 125 m2 aan woonplezier, 3 slaapkamers en een tuin op het noordwesten. De fietsen, tuinkussens en BBQ-spullen vinden hun plek in de vrijstaande berging achterin de tuin. En last but not least: Deze duurzame woning is goed geïsoleerd, dat scheelt je straks in de kosten!

Bekijk deze woning
De Wende 7 A+B

Bouwnummer 43

Bouwnummer 43 valt direct op door de stoere omkadering van gepatineerd zink. De elegante antraciet grijze gevelsteen en de hoge ramen maken het plaatje compleet. Met circa 161 m2 aan woonplezier, 4 (!) slaapkamers en een flinke zolder is deze woning van alle gemakken voorzien. Verder beschik je over een aangebouwde stenen berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Wat een gemak!

Bekijk de woning

Bouwnummer 44

Deze elegante vrijstaande woning staat op een prachtige locatie in een rustig straatje met uitzicht op openbaar groen. De chique roodbruine gevelsteen en speelse details in het gevelmetselwerk geven de woning een stijlvolle uitstraling. Bouwnummer 44 biedt 160 m2 aan woonplezier, 3 comfortabele slaapkamers, een tuin rondom, een ruime vrijstaande stenen berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Ideaal!

Bekijk de woning
Vragen? Neem direct contact met ons op
Een woning kopen? Bekijk de woningen van De Wende