Hiep hiep hoera! Alle woningen zijn verkocht

Het allerlaatste koopcontract is onlangs getekend. En dit betekent dat alle 47 woningen van de Wende fase 6 zijn verkocht. En niet alleen dat: op de plannen van BPD Gebiedsontwikkeling voor de bouw van de woningen zijn (via de gemeente Heerhugowaard) geen bezwaren binnengekomen. Dit betekent dat de omgevingsvergunning definitief is en onherroepelijk. Weer een stapje verder in de richting van de start van de bouw!

Bouwrijpe bouwgrond

25 maart '22

Op de plannen van BPD Gebiedsontwikkeling om de 47 woningen van de Wende fase 6 te laten bouwen zijn (binnen de officiële bezwaarperiode) bij de gemeente Heerhugowaard geen bezwaren van bewoners binnengekomen. Dit betekent dat BPD Gebiedsontwikkeling van de gemeente een omgevingsvergunning krijgt om de woningen te laten bouwen. 

De aannemer die de woningen gaat bouwen is op dit moment bezig met het bouwrijk maken van de bouwgrond. Dit betekent onder andere dat men onder het maaiveld allerlei (eventuele) obstakels verwijdert, zoals bijvoorbeeld oude funderingen, stenen, bomen, wortels en struiken.

Zodra alle opschortende voorwaarden zijn vervuld ontvangen alle kopers van BPD Gebiedsontwikkeling een zogenaamde hoera-brief. Wanneer dat zover is, laten we je dit uiteraard weten. 

 

 

  Meer over het kopen van een woning
  Meer nieuws