Woningen fase 5 in beeld

27 november '19

De Artist Impressions van de woningen in fase 5 van De Wende in Heerhugowaard zijn gereed. Je kunt ze nu vinden op de website. Wil je je woning nóg beter bekijken? Dat kan, want ook de nieuwe 3D woonconfigurator staat live. Hiermee vlieg je door de wijk én de woningen. Bekijk dus snel jouw favoriete woning van buiten én binnen.

Definitieve Artist Impressions

Heb jij al een keuze gemaakt voor een woning in De Wende fase 5? Of heb je nog even de tijd nodig om jouw woning te kiezen? Misschien dat deze nieuwe exterieurbeelden je daarbij kunnen helpen. De definitieve Artist Impressions van de verschillende woningtypen kun je nu vinden op de woningenpagina. Hieronder een klein voorproefje.

image alt

Bijzondere architectuur

Fase 5 wordt een bijzonder buurtje in De Wende. Er is gekozen voor een bijzondere architectuur. Met name door de strakke lijnen, de opvallende lichte gevelsteen en stoere houten details op de gevel.

Alle woningen in De Wende fase 5 zijn gasloos en zeer energiezuinig (EPC 0,26). De huizen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen; hier kun je er optioneel meer van laten installeren. Ook krijgt elke woning een luchtwarmtepomp. Deze haalt zijn energie uit de ventilatielucht van je huis en/of uit de buitenlucht. De warmtepomp en de standaard zonnepanelen zijn inbegrepen bij de prijs van de woning, dat is ook fijn voor de portemonnee. De Wende is klaar voor de toekomst.

Woningen
image alt

Vlieg door De Wende

Er is een 3D woonconfigurator gemaakt van fase 5. In de configurator zie je in een overzicht van alle woningen en kun je om het plan of een enkele woning heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de tuin bekijken, maar ook tot hoe laat je zon in de tuin hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl.

Als je in de configurator een woning selecteert, dan licht deze op en kun je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm. Elke verdieping kun je apart bekijken. Vlieg je met ons mee?

Vlieg door De Wende
28 november 2019

Start inschrijfperiode!

De online inschrijving start op 28 november 2019 via je Mijn Eigen Huis account. Inschrijven is mogelijk tot 9 december 2019 tot 17.00 uur. Heb je vragen? Kom dan langs tijdens het inloopuur op het gemeentehuis van Heerhugowaard op 28 november tussen 17.30 en 19.00 uur.

Heb jij je droomwoning al gevonden? Bekijk het aanbod
Hoe werkt de inschrijving? Bekijk de Woning kopen-pagina