In De Wende fase 6 woon je energiezuinig

28 oktober '21

Nieuwbouwprojecten worden in Nederland sinds enige tijd in de meeste gevallen niet meer aangesloten op het gasnet. Gelukkig zijn er hele comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Zoals een aansluiting op het warmtenet van HVC. Alle woningen in De Wende fase 6 worden aangesloten op het warmtenet voor het warm (tap)water en de vloerverwarming.

image alt

Lagere maandelijkse energielasten

Een aansluiting op het warmtenet van HVC betekent dat je geen cv-ketel meer nodig hebt. De warmte uit het warmtenet zorgt voor het verwarmen van je woning en het warme kraanwater. De warmte wordt opgewekt in een duurzame warmtebron. Ook het koken verandert, want je kookt niet meer op gaspitten, maar (elektrisch) op een inductie-kookplaat.

Je hoeft dus niet meer na te denken over een toekomst waarin er in Nederland geen gasaansluitingen meer zullen zijn. Je bent dus nu al goed voorbereid op deze toekomst.

Wonen met stadsverwarming via HVC is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Beter voor het milieu en voor de toekomst van je kinderen. En bij normaal gebruik betekent dit ook lagere maandelijkse energielasten.

image alt

Behaaglijk warm

De woningen in 't Zand-Noord zijn voorzien van vloerverwarming en hebben dus geen radiatoren. En dat betekent in de winter altijd warme voeten en behaaglijk warm. Bijkomend voordeel is dat je meer ruimte hebt, want radiatoren nemen stiekem altijd een hoop ruimte in. 

  Meer over duurzaam wonen in De Wende
  Bekijk de woningen van De Wende