In je eigen woning oud worden?

23 maart '23

De kinderen groeiden, werden groter en groter en vlogen uiteindelijk uit. En nu zijn jullie samen op zoek naar een wat kleinere woning waarin je nu al (of op termijn) gelijkvloers kunt wonen? Een woning met een slaapkamer, toilet en badkamer lekker beneden, en voor de logerende kinderen en/of kleinkinderen voldoende ruimte boven. Kortom, liefst zo lang mogelijk samen oud worden in je eigen woning (en tuin). De Wende 7A biedt mogelijkheden.

Nu (of later) gelijkvloers wonen?

Een woning met een slaapkamer (aan de tuin), toilet en badkamer lekker beneden, en voor de logees apart voldoende ruimte boven, met een aantal slaapkamers, toilet en badkamer. Zo kunnen je kinderen blijven logeren, en kan je als opa en oma in je eigen huis zelfs oppassen op je kleinkinderen.

Een deel van de woningen van De Wende 7A biedt via meerwerk deze mogelijkheid, waaronder de 2 onder 1 kapwoningen, de hoekwoningen en een aantal vrijstaande woningen. Zodra in een latere fase de gedetailleerde informatie per bouwnummer beschikbaar is, kunnen we ook aangeven welke bouwnummers deze mogelijkheid bieden. 

Geïnteresseerd in een woning van De Wende fase 7A? En nog niet ingeschreven voor het project? Meld je dan hieronder vrijblijvend aan. Dan houden wij je automatisch op de hoogte.   

  De woningen van De Wende 7A
  Vraag? Neem contact met ons op