Bekijk de woningen op de kavelkaart

21 november '19

Woon jij straks in een nieuwbouwwoning met bijzondere architectuur in De Wende? Fase 5 wordt een bijzonder buurtje in Heerhugowaard. Je kunt nu alle woningen van fase 5 vinden op de interactieve situatiekaart. Kijk je met ons mee?

Locatie woningen

Welke rijwoningen hebben hun tuin aan het parkeerhofje? Welke 2 onder 1 kapwoningen liggen aan het water? Welke vrijstaande woning heeft de grootste tuin? Op de interactieve kavelkaart van fase 5 zie je precies hoeveel woningen er zijn van een bepaald type en waar ze liggen in het plan. Verder wordt ook de zonligging per woning in beeld gebracht (zie de Noordpijl bovenin). Wil je meer weten over een woningtype? Klik op de betreffende woning en 'bekijk de woning'. Dan lees je alle details van dit type. Bij het betreffende type kan je vervolgens je NAW gegevens achterlaten of op het hartje klikken om op de hoogte te blijven.

Divers woningaanbod

De Wende fase 5 gaat 28 november 2019 in verkoop met diverse woningtypes: tussenwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen met garage en riante vrijstaande woningen. Deze fase wordt volledig gasloos gebouwd en de woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,26! In fase 5 woon je dus enorm duurzaam! Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu.

Mijn Eigen Huis

Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de woningen in De Wende fase 5? Maak dan een 'Mijn Eigen Huis' account aan. In deze omgeving kun je je straks inschrijven voor je favoriete woning. Ook komen hier, als de verkoop is gestart, de verkoopdocumenten beschikbaar. Maak dus nu een account aan en markeer jouw favoriete woningtype als favoriet!

Nog geen persoonlijk account? Lees meer over Mijn Eigen Huis
Fase 5: 30 woningen Bekijk het woningaanbod