Ruim 90% van De Wende fase 5 verkocht

27 maart '20

4 maanden na de start van de verkoop van de 30 woningen in De Wende fase 5 in Heerhugowaard is inmiddels meer dan 90% verkocht. Dit betekent dat de start van de bouw dichterbij komt. Maar ook voor wie nog een woning zoekt is er nog kans.

Start bouw komt dichterbij

De bouw van de 30 woningen in De Wende fase 5 start nadat alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomsten van de kopers. Nu meer dan 70% is verkocht, de grond bouwrijp is en de omgevingsvergunning onherroepelijk is, zijn bijna alle opschortende voorwaarden vervuld. Het is alleen nog wachten op akkoord van Woningborg voor de planacceptatie. Het is op dit moment drukker dan normaal bij Woningborg, vandaar dat dit nog even op zich laat wachten. Maar het komt er aan!

image alt

Laatste woningen in verkoop

Ben jij nog op zoek naar een woning? Dan maak je nog kans in De Wende! Op dit moment zijn de laatste twee 2 onder 1 kapwoningen in de verkoop van deze nieuwe wijk in Heerhugowaard. Energiezuinige woningen met een EPC van 0,26 met bijzondere architectuur dankzij de robuuste houten gevelaccenten. Wordt dit jouw droomwoning? Bekijk de actuele beschikbaarheid op de website en neem contact met ons op.

Bekijk de woningen

Coronamaatregelen bij aankoop woning

Ook BPD Ontwikkeling doet zijn best om het risico van verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk te beperken. Zo kan je de gesprekken met de makelaar ook vanuit huis doen door toepassingen zoals Skype, Facetime of videobellen. Daarnaast worden de contracten digitaal getekend, zodat je dit ook vanuit huis kunt doen.

Meer weten over onze coronamaatregelen? Bereikbaarheid De Wende tijdens coronacrisis
Welke woningen zijn nog te koop? Bekijk de actuele beschikbaarheid