Nieuwe fase, nieuwe woningen

18 oktober '21

Wat dacht je van een nieuwbouwwoning in De Wende? De nieuwste fase van deze Heerhugowaardse wijk gaat naar verwachting eind van dit jaar met in totaal 47woningen in verkoop. Fase 6 wordt een klein en speels opgezet buurtje en bestaat uit diverse woningtypes, waaronder hoek- en tussenwoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. 

image alt

De Huiszwaluwstraat

In De Wende woon je dorps en ben je omringd door het groen, het water en het Noord-Hollandse platteland. Dit nieuwe buurtje is speels in opzet en lekker kleinschalig. Alle woningen liggen hier aan één (door het buurtje) slingerende straat, aan de Huiszwaluwstraat.

De Wende is onderdeel van een grotere nieuwbouwwijk, De Draai. Ook hier vind je een gemoedelijke, dorpse sfeer. Met veel groen, parken, veel water en met alle (basis) voorzieningen, waaronder een winkelcentrum en een sportcomplex.

image alt

Gevarieerd, duurzaam en speels

De 47 woningen van deze fase hebben een geheel eigentijdse stijl. Er is variatie aangebracht in de gevelbekleding, het kleurgebruik van de gevel(stenen) en de dakpannen. Zelfs in de dakopbouw is er een variatie, want hier vind je zowel langskappen als dwarskappen. Gecombineerd met het slingerende straatje zorgt dit voor een speels wijkje met veel afwisseling. Een ideale speelomgeving voor je opgroeiende kinderen.

De nieuwe woningen in De Wende fase 6 zijn natuurlijk duurzaam, dus gasloos en aangesloten op het duurzame warmtenet van HVC. En dat is natuurlijk goed voor je portemonnee, ons milieu én de toekomst van je kinderen.

image alt

Concept artist impressies

Om een eerste indruk of impressies te geven van hoe de woningen eruit gaan zien, laten we (hier rechts of boven) de eerste concept artist impressies zien, van elk woningtype een. De definitieve impressies laten we in een latere fase zien, want daaraan wordt nog gewerkt.  

Bekijk de woningtypen
  De Wende is Heerhugowaard
  Over de bereikbaarheid van De Wende