Nieuwe fase. Ook voor jullie?

Er is een nieuwe fase in De Wende in voorbereiding, de 7e inmiddels alweer. In De Wende 7A vind je 44 nieuwe woningen in een nieuwe wijk, vlakbij de vorige fase en ook weer aan de oostkant van Heerhugowaard. Wordt dit ook een nieuwe levensfase voor jou en je gezin? Een nieuwe woning, alles nieuw, een veilige speelomgeving, meer ruimte en ook lagere energiekosten. 

Hier woon je in een klein, overzichtelijk en kindvriendelijke wijk aan de oostkant van Heerhugowaard. Letterlijk op de grens tussen stad én platteland.  

Dorpse sfeer

8 november '22

Het bijzondere aan De Wende 7A is dat het geen strenge wijk is met kaarsrechte rijen van woningen die fantasieloos naast elkaar zijn geplaatst, met alle woningtypen keurig en saai bij elkaar.

Deze wijk heeft (net als De Wende 6) daarentegen een speelse plattegrond met ogenschijnlijk willekeurig door elkaar heen geplaatste woningen en woningtypen, met verschillende bouwstijlen, baksteen- en kozijnkleuren. Alsof de wijk (net als een dorp) in de loop van vele jaren organisch is ontstaan. En dat geeft het project een dorpse en vriendelijke sfeer. Een prettige plek om te wonen en om in op te groeien. En een feest voor het oog!

image alt

Meer modern ontwerp

In de nieuwe wijk realiseren we verschillende woningtypen: van vrijstaande woningen tot hoekwoningen, van tweekappers tot tussenwoningen. En met elk een eigen architectuurstijl en uitstraling. Was het ontwerp van de woningen in De Wende 6 vrij traditioneel, de woningen in De Wende 7A hebben een meer modern ontwerp. Hier vind je net weer andere steen-, kozijn- en dakpankleuren. En dat geeft de wijk z’n eigen sfeer.

image alt

Levensloopbestendig

Bijzonder in het aanbod van de woningen zijn de hoekwoningen. Deze kunnen in de meerwerkoptie worden getransformeerd naar ’levensloopbestendige woningen’. Met een slaap- en badkamer beneden, zodat je niet meer de trap hoeft te gebruiken. Een woning aangepast aan de toekomst, waarin je zo lang mogelijk van kunt blijven genieten. Ook je logerende kinderen en/of kleinkinderen.  

Geïnteresseerd om in deze sfeervolle wijk te komen wonen? Bekijk dan de diverse woningtypen met een uitgebreide beschrijving, incl. de diverse kenmerken. Van elk woningtype hebben we ook eerste, voorlopige schetsen beschikbaar. Weliswaar nog niet volmaakt (de echte en veel mooiere impressies volgen later), maar voor een allereerste indruk.

Je kunt je ook dan meteen vrijblijvend aanmelden voor De Wende 7A. Dan houden we je op de hoogte over het verloop van het project. En geven we je oa. informatie over de nieuwe wijk, het verkoopproces, de prijzen en uiteraard ook wanneer de verkoop precies start.

Bekijk de woningtypen en meld je aan
  Over het kopen van een woning
  Over Heerhugowaard