Alle 47 woningen nu óók online!

20 december '21

Alle 47 woningen van de Wende fase 6 staan nu óók online. En dat betekent dat er van alle woningen meer informatie beschikbaar is. Zoals een omschrijving van de woning, de kenmerken, gevelbeelden, de (zon)ligging van de tuin én de plattegronden. Maar ook het huisnummer en de ligging op de (interactieve) kaart op de site. Ga er maar eens lekker voor zitten en voeg jouw favoriete bouwnummer(s) nu direct toe aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.

image alt

Kijk en vergelijk

Naast een korte globale omschrijving per woning vind je ook bij elk bouwnummer 3 plattegronden - van de begane grond, de 1e verdieping en de zolder. En kun je alle woningen met elkaar vergelijken, op ligging, aantal m2 woonoppervlakte en nog veel meer. 

Bekijk alle woningen

Favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account hebt aangemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Account aanmaken
Een nieuwbouwwoning kopen Hoe doe je dat?
De woningen van de Wende Bekijk en vergelijk