Meerwerkopties De Wende in beeld

2 december '19

Wil jij de woningen die in verkoop zijn nu nóg beter bekijken? Dat kan, want de geüpdatet 3D woonconfigurator staat live, uitgebreid met de grootste meerwerkopties. Bekijk dus snel jouw favoriete woning van buiten, binnen én in de uitbreiding.

Uitbreiding visueel gemaakt

Heb jij al een keuze gemaakt voor een woning in De Wende fase 5? Of heb je nog even de tijd nodig om jouw woning te kiezen? Misschien dat deze nieuwe uitbreidingsmogelijkheden in de woonconfigurator je daarbij kunnen helpen. Daarmee is visueel gemaakt welke effecten de meerwerkopties hebben op het leefgenot in jouw nieuwe woning.

3D configurator fase 5: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D woonconfigurator van De Wende fase 5 inclusief uitbreidingen staat live! In de configurator zie je in een overzicht van alle woningen en kun je om het plan of een enkele woning heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de tuin bekijken, maar ook tot hoe laat je zon in de tuin hebt in de zomer. Klik daarvoor op de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl.

Bekijk de configurator

Als je in de configurator een woning selecteert, dan licht deze op en kun je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm, waarbij je verschillende opties kunt aanklikken. Bekijk elke verdieping apart en zie hoeveel ruimte er is. Daar kun je de meerwerkopties bekijken. Je ziet bijvoorbeeld meteen wat voor effect de keuze voor een uitbouw of dakkapel heeft op de ruimte van de betreffende verdieping.

Vragen? Neem contact op
Welke woningen zijn er in de verkoop? Bekijk het woningaanbod