Verkoop fase 5 gaat van start!

18 november '19

Goed nieuws: we gaan starten met de verkoop van fase 5 van nieuwbouwproject De Wende in Heerhugowaard. Deze fase bestaat uit 30 woningen in verschillende typen. De verkoop en online inschrijving starten op 28 november 2019!

image alt

Online inschrijving

Op donderdag 28 november opent de online inschrijving van de woningen in fase 5 van De Wende. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). Inschrijven kan tot maandag 9 december 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan
28 november 2019

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 28 november ben je welkom bij het inloopuur van De Wende fase 5. Alle verkoopinformatie is voor die tijd al online beschikbaar. Heb je toch nog vragen? Loop binnen tussen 17.30 - 19.00 uur in gemeentehuis Heerhugowaard aan de Parelhof 1 en stel je vragen aan het verkoopteam.

Woningaanbod De Wende

Het woningaanbod in fase 5 van De Wende is divers. Er komen 30 woningen in verschillende typen: 10 rij- en hoekwoningen, 18 2-onder-1-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. 

Interesse in een woning in De Wende? Kijk bij het woningaanbod voor de woning van jouw voorkeur en klik op het hartje om deze toe te voegen aan je favorieten in Mijn Eigen Huis account.

Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Wende
Fase 5: 30 woningen Kies jouw favoriete woning