Binnenkort nieuwe fase

17 september '21

We schreven er al eerder over: de nieuwe fase van De Wende, de 6e alweer. Binnenkort kun je de woningen in deze nieuwe fase op deze projectsite bekijken. Hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen waarvan de verkoop naar verwachting eind van dit jaar plaatsvindt.

Als je bent ingeschreven voor de (gebieds)nieuwsbrief van De wende, krijg je automatisch bericht als het zover is en je de woningen kunt bekijken. Nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in, dan komt de informatie automatisch naar jou toe. 

Transparante toewijzingsprocedure

In aanloop naar de verkoop van deze nieuwe fase willen we je nu graag alvast op de hoogte brengen van de toewijzingsprocedure van de woningen. Deze transparante procedure is namelijk anders dan in voorgaande fases van De Wende. En dus belangrijk om van tevoren te weten.

BPD bouwfonds gebiedsontwikkeling vindt dat iedereen een evenredige kans moet hebben om een huis of kavel te kopen. Daarom werd en wordt er altijd gewerkt met een transparante toewijzingsprocedure. Deze procedure is voor iedereen gelijk. Werkten we voorheen bij eerdere fases van De Wende met een loting bij de notaris, in deze fase gelden er andere criteria. 

Hoe werkt de toewijzing bij De Wende?

We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen aan de hand van onderstaande opeenvolgende criteria: