Verkoop fase 5 is gestart!

28 november '19

Het is zover: de verkoop van De Wende fase 5 is gestart. Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een van de woningen met karakteristieke architectuur? Geef dan nu online je voorkeur(en) door in je Mijn Eigen Huis-account.

Geef je voorkeuren door

Weet jij al alles over jouw droomwoning in De Wende? Kijk op de pagina met verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Daar vind je ook de verkoop- en inschrijfprocedure. 

Account aanmaken

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot maandag 9 december 2019, 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis
image alt

Het aanbod van De Wende

In De Wende fase 5 komen 30 woningen in verschillende typen: rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Ze hebben een unieke architectonische stijl met de houten details, lichte gevelsteen en strakke lijnen. Alle woningen worden gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen, erg duurzaam dus! De luchtwarmtepomp en de zonnepanelen zijn bij de prijs inbegrepen, dus ook goed voor de portemonnee!

Interesse in een woning in De Wende? Kijk bij de pagina woningen voor het aanbod en maak je keuze voor jouw droomwoning!

Bekijk het woningaanbod