Verkoop de Wende 7B is gestart

30 augustus '23

We zijn gestart met de verkoop van de 21 woningen van ons project De Wende (7B) in De Draai. Een vervolg op de eerdere en succesvolle fase 7A. Heb jij interesse in een van de woningen? Dan kun je vanaf nú je voorkeur(en) doorgeven via je Mijn Eigen Huis-account.

Alle info op één plek

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten onder het kopje 'downloads': de plattegronden, meer- en minderwerkopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer.

Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Succes!

Bekijk de woningen

Geen account? Maak er een aan!

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak die dan snel aan, zodat je jouw (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Let op: dit kan tot dinsdag 5 september 17.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt op woensdag 6 september om 17:00 uur bekend gemaakt via jouw Mijn Eigen Huis-account.

Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer dan zal er een loting uitgevoerd worden bij de projectnotaris. 

Maak nu een account aan!
image alt

De woningen van de Wende 7B

De Wende 7B bestaat uit 21 woningen in verschillende typen: vrijstaande woningen, 2 onder een kapwoningen en hoek- en rijwoningen. Bijzonder is ook dat een aantal woningen (via meerwerk) kan worden gebouwd als 'levensloopbestendige' woningen. Zowel wonen, koken, slapen en baden op één verdieping. En óók met een eigen tuin. En dat allemaal aan de rand van De Draai.  

Heb je interesse in een van de woningen? Op de woningenpagina vind je alle beschikbare woningen en de verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!

Bekijk de woningen

Vergeet je de financiële check niet?

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel in het aankoopproces. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in de Wende fase 7B? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Dat kán in je voordeel werken.

Lees verder
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
  Over Heerhugowaard