2 onder 1 kapwoning De Wende fase 5

Leer de 2 onder 1 kapwoningen beter kennen

27 februari '20

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe woning in Heerhugowaard? In De Wende fase 5 zijn nu nog enkele 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. Hier geniet je van de voordelen van nieuwbouw. Zo zijn er nog veel mogelijkheden om de woning naar eigen smaak in te delen. In dit bericht lees je meer over deze woningen.

image alt

Jouw wensen zijn nog mogelijk

De 2 onder 1 kapwoningen hebben allemaal 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers. Het sanitair en tegelwerk is bij de prijs inbegrepen. De badkamermeubels zijn van fabrikant Sfinx en de kranen van het merk Grohe. De woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp, waardoor er een zeer lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) is van 0,26.

Wil je meer?
Dat is uiteraard ook mogelijk. Kies er bijvoorbeeld voor om een uitbouw van 2 meter direct mee te nemen in de bouw, een extra dakkapel te plaatsen of kies voor een grotere kozijnpui waardoor je nog meer lichtinval hebt. Wil je weten hoe dat er uitziet in 3D? En direct inzien wat dat kost? Ga dan naar de 3D woonconfigurator.

Naar de woonconfigurator
image alt

Voordelen

Een nieuwbouw woning kopen bied veel voordelen ten opzichte van bestaande woningen. Zo zijn de meest recente duurzaamheidseisen al van toepassing. Daarnaast is alles nieuw en heeft de eerste jaren garantie. Verder zijn nieuwbouwwoningen voordeliger dankzij de lage energiekosten, de extra leenmogelijkheden en zijn veel kosten, zoals de overdrachtsbelasting, al meegenomen in de koopsom (v.o.n.). 

Wil je meer weten over de extra leenmogelijkheden bij nieuwbouw?

Bekijk de duurzaamheidskorting

Interesse?

Hieronder zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Heb jij interesse in een van de 2 onder 1 kapwoningen in De Wende fase 5 in Heerhugowaard? Ga naar de woningenpagina en laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete bouwnummer, dan nemen wij contact met je op. Kan je niet wachten? Neem dan direct contact met ons op.

Vragen? Neem contact op
Meer weten? Bekijk de woningen