Welkom in De Wende 7A

11 mei '23

De definitieve artist impressies van De Wende 7A zijn gereed! En die geven een goed beeld van hoe de buurt en de woningen er uit komen te zien. Van alle woningtypen die je in deze buurt tegenkomt: hoek- en tussenwoningen, diverse typen vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Welkom in De Wende 7A!

Dorp van de toekomst in beeld

De nieuwste (7e) fase van ons project De Wende in De Heerhugowaardse Draai ligt aan de oostkant van de wijk, vlakbij de Oostdijk. Dit buurtje of 'dorp van de toekomst' wordt een duurzame en groene plek om in te wonen. Alle woningen zijn gasloos, aangesloten op het warmtenet en allemaal voorzien van zonnepanelen. 

De impressies hieronder geven een goed indruk van de nieuwe buurt. Verschillende typen vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen, maar ook tussen- en hoekwoningen. Voor samenwoners, gezinnen met kleine of oudere kinderen, maar zéker ook voor stellen waarvan de kinderen al het huis uit zijn. Een aantal typen is (via meerwerk) zo aan te passen dat je kunt wonen, kopen, baden en slapen op de begane grond. Wel zo handig als je ouder wordt. 

Inmiddels is de informatie per bouwnummer (beschrijving en plattegronden) ook beschikbaar. Als je als al een eigen Mijn Eigen Huis-account hebt kun je jouw droomwoningen hier alvast in opslaan. Dan ben je alvast goed voorbereid als de verkoop start. 

Bekijk de woningen

Het vervolg

In volgende berichten zullen we je laten weten wat de precieze prijzen van de woningen zijn, wanneer de verkoop precies start en waar je rekening mee moet houden bij de verkoop van de woningen. Wordt vervolgd!

  De woningen van De Wende 7A
  Een woning kopen? Hoe doe je dat?