Kom gerust even binnenkijken

Om je een goed en gedetailleerd beeld te geven van de woningen van de Wende fase 7B hebben we een nieuwe 3D woningviewer gemaakt. Met deze woningviewer kun je alvast een oriënterend kijkje nemen in alle woningen van fase 7B. Een soort virtuele open dag, maar dan permanent, 24/7.

Vlieg in 3D over en door de woningen. En kom ook gerust even binnenkijken. Alle voordeuren van de 23 woningen staan altijd wagenwijd open. Klik een individuele woning aan en bekijk deze in 3D. Bekijk de plattegronden, de verschillende meerwerkopties en pel de woning per verdieping uit. Zie jij jezelf hier al wonen in dit kindvriendelijke buurtje? Klik, kijk en bewonder! 

 

Het model is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van de gegevens zoals deze tijdens het uitbrengen van deze viewer bekend waren. Technisch noodzakelijk controles of wijzigingen kunnen er echter toe leiden dat een en ander aangepast moet worden. Aan de viewer kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijving.

Klik, kijk en bewonder

De Wende fase 7A

Wil je de woonconfigurator van De Wende fase 7A nog eens terug kijken? Via onderstaande button ga je naar de 3D view.

De Wende fase 7A
Meer weten over De Wende? Bekijk het laatste nieuws
Benieuwd naar de beelden van de woningen? Ga naar het aanbod