De nieuwe fase van De Wende is gearriveerd!

4 augustus '23

We kondigden het vorige maand al aan: De Wende 7A krijgt een vervolg in de vorm van De Wende 7B. De woningtypen van deze nieuwe fase staan nu live en je kunt op het kaartje zien waar je de diverse typen kunt vinden. We kondigden het vorige maand al aan: De Wende 7A krijgt een vervolg in de vorm van De Wende 7B. De woningtypen van deze nieuwe fase staan nu live en je kunt op het kaartje zien waar je de diverse typen kunt vinden.

Geinteresseerd? Meld je dan nu alvast hieronder aan voor deze projectfase, want de aanmeldduur speelt vanwege onlangs veranderde toewijzingskriteria nu ook een rol in de uiteindelijke toewijzing. 

image alt

Óók levensloopbestendig

Hier woon je heerlijk rustig aan de rand van De Draai, vlakbij de ringdijk en net ten zuiden van de vorige fase (7A). In dit nieuwe wijkje woon lekker rustig op de grens van de nieuwe woonwijk De Draai en het platteland, met bollenvelden, een typisch polderlandschap en zelfs vlakbij een bos van Staatsbosbeheer.

In totaal bestaat fase 7B uit 21 eengezinswoningen, verdeeld over 3 typen: Twee- en driekappers en vrijstaande woningen. De woningen variëren in oppervlakte van 101 m2 t/m 171 m2. 

Alle woningen zijn via de meerwerkopties natuurlijk uit te breiden naar eigen wensen. Bijzonder in dit project is dat je bij elk woningtype een aantal bouwnummers kunt laten opleveren als levensloopbestendige woning. Dus alles op de begane grond én met een eigen tuin! Word je oud in De Wende?
Bekijk de woningtypen
  Over de plek
  Alles over de toewijzing