Feestelijke start bouw 47 woningen

Op een zonnige en koude woensdagmiddag vierden de toekomstige bewoners van De Wende 6 samen met BPD Gebiedsontwikkeling en de aannemer Kuin BV. in een heerlijk verwarmde tent feestelijk de bouw van de 47 woningen.

Champagne in een wolk van confetti

15 december '22

De bouwwerkzaamheden waren al gestart net voor de zomervakantie in juli. Maar een mooie (bouw)traditie wil dat de bouw samen met de toekomstige bewoners van de nieuwe feestelijk wordt gevierd. En dus waren op een stralende woensdagmiddag 14 december zo'n 100 bewoners van de nieuwe buurt uitgenodigd.

Kennismaken
Voor de verzamelde nieuwe bewoners was dit natuurlijk ook een uitgelezen kans om alvast kennis te maken met hun toekomstige buren en buurtgenoten en om alvast telefoonnummers uit te wisselen.   

Naast de nieuwe bewoners waren uiteraard ook de samenwerkende partijen aanwezig die dit project mogelijk hebben gemaakt, waaronder de ontwikkelaar BPD Gebiedsontwikkeling, de aannemer Kuin BV., architectenburo Just Architects en de gemeente Dijk & Waard.

Gemeente Dijk & Waard
Namens BPD Gebiedsontwikkeling en de gemeente Dijk & waard spraken ontwikkelmanager Bas Kalter en wethouder Niels Langedijk, wethouder Wonen & mobiliteit van de gemeente Dijk & Waard de nieuwe bewoners kort toe en hieven zij samen met de bewoners in een wolk van confetti het champagneglas op een voorspoedige bouw.

Hieronder een korte foto-impressie van de feestelijkheden. 

  Hulp bij het inrichten van je nieuwe woning
  De nieuwe fase: De Wende 7