In het spotlicht: laatste 2 vrijstaande woningen

20 maart '24

Nagenoeg alle vrijstaande villa's van De Wende fase 7b zijn verkocht, op slechts 2 woningen na. Heb je altijd al willen wonen in een wijk met een ontspannen en gezellige sfeer? En stond een luxe, duurzaam en vrijstaand huis altijd al bovenaan je verlanglijstje? Dan is dit je kans. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste woningen.

image alt

Bouwnummer 43

Bouwnummer 43 is een heuse eye-catcher! Stap binnen in deze prachtige vrijstaande woning met een stoere omlijsting van gepatineerd zink. Met ca. 161 m2 aan woonplezier, 3 royale slaapkamers en een grote aangebouwde stenen berging is deze villa het summum van luxe en comfortabel wonen. Fraaie details, zoals de antracietgrijze gevelsteen en 2 dakkapellen, maken het plaatje compleet. Voeg daar aan toe de luxe van een eigen oprit met 2 parkeerplaatsen plus een royale tuin rondom de woning en het genieten kan beginnen. Laat die lange zomeravonden maar komen.

Ja! Ik wil een optie
image alt

Bouwnummer 44

Bouwnummer 44 is een prachtig vrijstaand huis met een chique rode gevelsteen en fraaie details in het metselwerk. Met ca. 160 m2 woonplezier, aangebouwde stenen berging, 2 parkeerplaatsen en een grote tuin rondom is dit jouw favoriete plek. De indeling van de woning is doordacht, van een fijne living tot mogelijkheid voor een kookeiland. Op de 1e verdieping vind je een badkamer en 3 royale slaapkamer. De zolder kan geheel naar eigen invulling ingedeeld worden. Stel je voor: deze ruimte wordt misschien wel omgetoverd tot een thuiskantoor of gameroom voor de kinderen. Aan jullie de keus, de mogelijkheden zijn er. 

Ja! Ik wil een optie
image alt

Ultiem wooncomfort: pluspunten op een rij

Deze prachtige vrijstaande woningen bieden comfortabele voorzieningen, zoals:

  • Een hoog afwerkingsniveau
  • Vloerverwarming
  • Een aangebouwde stenen berging
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Energielabel A++
  • Voorzien van zonnepanelen
  • Royale kavel met tuin rondom
  • Wonen grenzend aan een park

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Welke vrijstaande woning kies je? Bekijk de woningen