Wordt dit jullie nieuwe woning?

14 december '23

Aan de rand van de wijk de Draai en direct naast het nieuwe Oosterpark vind je een hele bijzondere woning. Een heerlijke 2 onder 1 kapwoning met een royale tuin waarvan de bouw zelfs inmiddels al is gestart! Deze woning is nog vrij. Wordt dit jullie nieuwe woning?

140m2 puur woonplezier!

Deze 2 onder 1 kapwoning met bouwnummer biedt 140 m2 aan puur woonplezier. Hier woon je in gemoedelijke dorpse sfeer omringd door rust, ruimte en groen. En vlakbij een gloednieuw park!

Ontspan bij mooi weer met een kop koffie in de heerlijke achtertuin op het noordoosten. Deze woning met chique kleurcontrasten heeft 1 parkeerplaats op eigen terrein en een aangebouwde stenen berging. 

Je loopt je de woning binnen via de voordeur aan de zijkant van het huis. Hier stap je de entreehal in waar je het toilet en de trap naar de 1e verdieping aantreft. Vervolg je weg naar het open woongedeelte dat baadt in het licht. Voorin vind je de zithoek, achterin de royale leefkeuken met openslaande deur naar de tuin. Hier loop je met een hapje en drankje zo door naar buiten, fijn hé?

Bekijk deze woning
Plattegrond 2 onder 1 kapwoning
Een vrij bouwnummer
  Over de plek
Vragen? Neem dan even contact met ons op